09 May 2012

origato gozaimas...children's of the sunrise^^

Last post...aku cakap pasal aku pergi Tokyo, Japan
Ni aku just nak share pictures kanak-kanak Jepun
Sangat-sangat comel mereka ini semua
Muka putih, tapi pipi merah-merah
Rasa nak kidnap je budak-budak ni
Then, sumbat-sumbat dalam luggage bag...haha^^


Mak-mak bawa anak masing-masing makan bawah pokok sakura^^




Bersungguh budak girl ni nangis...haha^^



Seyes...rasa nak bawa balik yang ni...haha^^











Mak budak-budak ni cantik bukan?? hehe^^



eh...eh...ni bukan kanak-kanak...haha^^


actually, pictures atas-atas ni semua ditembak di Tokyo Institute of Technology
akak aku belajar kat situ
masa ni...datang melawat kampus dia
bayangkan...kat kampus dia ni
ada 5% je perempuan, and the rest tu semua laki
wahhhh...wahhh...nape kampus aku tak macam tu??
haha^^

p/s : enjoy the picts...nanti aku upload yang lain lak yeeee, hehe^^

6 comments:

Zaza Ridzlan said...

geram tgk anak jepun comel2 =) srnk dpt bjalan ngara org =)

Tukang Karut said...

musim sakura ke ni?

Edy Zaidi said...

comel2nya semua...

Azham Vosovic said...

hahaha...nak culik salah sorang budak2 tu la hahahaha

delarocha said...

ada selisih dgn maria ozawa tak?

wanabee said...

assalam ,

wah..mmg putih . merah nya pipi diorang . ni kalau budak2 malaysia pipi merah ..dah pelik pulak..orang igt asyik kena penampor dgn mak ayah dia . :p