10 December 2011

jom tambah follower...^^


tekan di sini untk ke lulu-pages^^


arini ujan lebat...mcm nk bnjir dh rsanye. tapi gigih gk g lab. then..dh smpai lab bosan pulak. glah jenguk blog sendiri yg mcm taik ayam je yg baru xsmpai smnggu ni wat..haha^^. g blogwalking..n blogwalking, tetiba ternmpk segmen ni. without hesitation..sy copy n trus wat post ni, yeahhh...gambate^^


sy join segmen ni...sbb sy baru lg. byk bnda nk kne blaja in building a GOOD blog,haha...byk lg blog2 yg nk diterokai. gpon, dh lama jdi silent reader untk blog2, ad tu..smpai terlupa url blog. tu yg decide kene wat gk blog,hehe. dan2 lak..tarikh tamat dia arini. sempat2 je kan sy nk wat?? haha^^


kwn ak : eh, eh..ko ad g tgk blog dia x??
       ak : blog sapa??
kwn ak : blog tuutttt....
        ak : tlglah weyhh...blog dia bosan kot. dhlah ckp sal perasaan, jiwang2,
              ayat nk cover2 ayu je, ayat dia pon pelik2...tapi ak g baca gk, haha
              {kutuk nk over je ak ni...huhu0_o}
kwn ak : tulah..ak pon boring baca blog dia tapi nk gk baca, haha. saja nk tgk
              idup dia mcmana


ermm...agknye, org lain pon ckp bnda yg sama kat blog ak suatu ari nnti, haha
{tulah..nk kutuk xberingat kan....??}
tapi bila pkirkan balik...kte still nk baca blog someone eventough kekdg ad entry yg bosan o nyakitkan ati
ever wonder why??
mybe sbb ianya interesting untk tau kehidupan sesorg...ape dia wat, ape dia mkn, dia kuar mana, ngan sapa
o mybe ianya intersting untk tau ape yg org lain pkirkan...xsmua ske mkn coklat, knape? knape?? knape ko xske mkn coklat...??
bagaimana pulak dgn kamu?? nape g baca blog jgk....=p

20 comments:

Lea Isnawi said...

wah2 terus join segemn tu. bagus2

pstt..mcm kenal je perbualan tu

hehehe

justin lover said...

haha...ko rasa katne perbualan tu??

H.J said...

tutttt...datang dari blog isnawi..haha

Lea Isnawi said...

isnawi bapak aku la. grrr!

Ezad Skytech said...

datang melawat..hee~

Saddila said...

hahhahahha nak gelak tengok komen abg HJ . kahkahkah

WAHH KAKAK JUSTIEN LOVER LAA :)

kim heeruul said...

singgah sahur from blog Lea..=)

hani said...

assalamualaikum... oo tuan rumah!
:)

syahirooAhmad said...

hahahhahahahhahah... Lea yang bawa kami kesini! hehe.. say hai to justin lovers..chewahh~ hehe.. mari add add dia~

* dik, kalau leh wat popup commnet. mungkin dapat membudahkan geng2 reader lain nak comment nnti..

Jue said...

ooo ko hupenye silent reader blog aku!haha gurau je la!!

aku kan ugut ngan Lea td kalau x p sini, kena cubit kuat2 haha **ok itu aku tipu**

aku vote for pop up komen gak hihi

Hanie_Dew said...

hai hakuna. ko tgh tido ke bangun ni. aku dtg dari blog si Lea Isnawi.

kenapa aku baca blog? ko kene tanya kenapa blogger berblog. hahahaha..part baca blog tu mungkin sebb minat, n3 menarik tertarik ko mmg debom atau sebagai pengahargaan pada blogger lain tg dtg blog kita baca entry sampai abes. bukan takat baca tajuk terus komen.

ada byk sbb. heehhe..terpanjang la pulok. chaiyok!!!!

justin lover said...

hehe...thanx ye pada semua yang sudi bertandang and menceriakan blog saya ini. thanx sgt2. psstt...jangan panggil akak,saya muda lagi..haha. okiey dokiey...nanti saya wat pop up komen. thanx sgt2^^

Nurnajwa KZ said...

hahaha, btol tu. kdg2 tak suka org tp pg jgak blog dia :D

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..meh la join kita..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Mya said...

salam singgah dari segment sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Syieda™ said...

datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
---->>http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
jom ke blog syieda...



salam kenalan
Syieda™

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Yasmin ♥ said...

:))

gmiDOTstudent09 said...

dahhh follow sini

dari segmen yang same
jmput singgah ke

http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

do follow taw . happy blogwalking

LubLy said...

visit,fol0 n nice posting..hahaha
keep in touch ya..

XOXO,
Lebly